Gitaarles IJburg beginners / gevorderden elektrisch / akoestisch gratis proefles

Gitaarles IJburg heeft als uitgangspunt dat jij zo snel mogelijk in staat moet zijn om nummers na te kunnen spelen. Nummers van jouw favoriete artiesten, van popmuziek tot heavy rock… 

Over Gitaarles IJburg

Alternatieve methode

gitaarles ijburg amsterdam

In tegenstelling tot de meer traditionele les-aanpak waarbij in het begin vooral de nadruk wordt gelegd op toonladders en basis theorie, gaan wij meteen aan de slag om jou vertrouwd te maken met de eerste open gitaar accoorden.

De lessen zijn geschikt voor jongeren en volwassenen en worden waar mogelijk aangepast aan jouw specifieke eigen wensen.

gitaarles ijburg amsterdam
gitaarles ijburg amsterdam

‘Gitaarles IJburg’ is een initiatief van Frank Weyzig. Frank heeft de afgelopen 25 jaar een rijke ervaring opgedaan binnen het alternatieve pop circuit als gitarist, toetsenist, componist en producer en is ook nu nog betrokken bij verschillende muziekprojecten.

Naast zijn muzikale werkzaamheden geeft Frank ook les op een MBO school als docent ICT. Het lijkt dan ook een logische stap dat Frank nu heeft besloten om het docentschap en zijn muzikale achtergrond te combineren en daarmee vervolgens jong en oud talent de kans biedt om op een geheel eigen wijze de geheimen van de gitaar te leren ontdekken…

Frank heeft zelf geen muzikale opleiding gevolgd en is volledig autodidact als het op zijn muzikale kennis en vaardigheden aankomt. Mede hierdoor en door zijn lange praktijk ervaring heeft hij een geheel eigen aanpak ontwikkeld. Hierbij is het in eerste instantie niet nodig om het notenschrift te leren.

De lessen zijn geschikt voor jongeren en volwassen en worden waar mogelijk aangepast aan jouw specifieke eigen wensen. 

Gitaarles IJburg Amsterdam

Voor het volgen van de lessen is kennis van muzieknotatie niet nodig. Er wordt in het verdere verloop van de cursus voor het merendeel gebruik gemaakt van accoord diagrammen. Een professionele studio is aanwezig zodat eventueel het door jou geleerde ook in de praktijk kan worden omgezet in een eigen demo op youtube of op jouw eigen website!

Naast de gebruikelijke gitaar lessen kan je ook bij ‘Gitaarles IJburg’ terecht voor extra lessen in het opnemen, arrangeren en uitwerken van muziek, het maken van beats, etc. In de studio kan daarbij gebruik gemaakt worden van o.a. ProTools, Cubase en Ableton Live.

Als jouw interesse is gewekt ben je natuurlijk altijd welkom voor een gratis proefles. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. Ga naar de ‘Contact’ pagina om een afspraak te maken. De leslokatie ligt centraal op het Haveneiland te IJburg / Amsterdam.

Gitaarles IJburg Amsterdam

gitaarles ijburg amsterdam

Hier een impressie van de studio waar de gitaarlessen gegeven worden en waar je eventueel ook lessen kunt krijgen in o.a. het opnemen, arrangeren en uitwerken van muziek. In de studio kan daarbij gebruik gemaakt worden van ProTools, Cubase en Ableton Live.

Lesmomenten

Afhankelijk van de beschikbare vrije plekken, kunnen lesmomenten ingepland worden op de volgende momenten:

dinsdag        : tussen 18:30 uur en 21:00 uur
woensdag    : tussen 18:30 uur en 21:00 uur
donderdag   : tussen 18:30 uur en 21:00 uur
vrijdag          : tussen 15:45 uur en 18:00 uur

Alle lessen duren 35 minuten. Een gratis proefles duurt 20 minuten. Er kan gekozen worden voor een wekelijkse of 2-wekelijkse les afspraak.

Privéles – 35 minuten – 27,50 euro.

tel: 06 24673937
email: frankweyzig@xs4all.nl

Audio Links:

Welke leeftijd en niveau moet je hebben om de lessen te kunnen volgen? Vanaf 12 jaar is iedereen welkom, van jong tot oud, van absolute beginner tot de iets meer gevorderde leerling. Doorzettingsvermogen en liefde voor muziek zijn natuurlijk een must…

Wat heb je nodig? Tijdens de gratis proefles kun je gebruik maken van een beschikbare oefen gitaar. Besluit je daarna tot het nemen van lessen is het aan te raden om dan zelf een gitaar aan te schaffen.

Bij verschillende muziekwinkels in Amsterdam kun je een eenvoudige akoestische gitaar kopen voor ongeveer 75 euro.

Wil je elektrische gitaar leren spelen dan wordt je toch aangeraden om eerst akoestisch te beginnen om zo de eerste beginselen van het gitaar spelen onder de knie te krijgen.

Maak je snel vorderingen dan kunnen we alsnog besluiten om een snelle switch naar de elektrische gitaar te maken…

Gitaar versterkers en effect apparatuur zijn natuurlijk aanwezig. Speciale les arrangementen zijn mogelijk…

Gitaarles IJburg Amsterdam

Maak een afspraak voor een gratis proefles

Studio Lokatie

Maria Austriastraat IJburg / Amsterdam

Write Me

frankweyzig@xs4all.nl
+31(0)624673937

lokatie

Maria Austriastraat 50
1087CJ, Amsterdam
The Netherlands

momenten

op afspraak
18:30 – 21:00
Dinsdag t/m Vrijdag

contact

Bel / mail voor een gratis proefles
Tel: +31(0)624673937
Email: frankweyzig@xs4all.nl

Sluit Menu
nl_NLNederlands